Object&co

Over Object&co:
Welkom op onze ObjectShow pagina waar u al onze producten en diensten kan bekijken. Wij zijn gespecialiseerd in dienstverlening voor makelaars en andere vastgoed partijen. Met ruim 65 lokale vakspecialisten in Nederland hebben wij een landelijke dekking. Wij zijn actief op zowel de woningmarkt als op de markt voor bedrijfsonroerend goed.

Wij verzorgen voor uw objecten o.a. exterieur- en interieurfotografie, hoogtefotografie, 360 graden fotografie, meetrapporten geheel volgens de NEN 2580/NTA 2581 en BBMI, 2D en 3D plattegronden, vastgoed brochures, vastgoed video’s, drone video’s, 3D Restyling, vastgoedwebsites en artist impressions.

Ons Doel:
Wij werken nauw samen met u, zodat u uw klanten de best mogelijke presentatie kunt bieden. Op Funda, uw eigen website, Facebook, Instagram, Twitter, voor uw brochures, voor drukwerk, voor digitale restyling, voor renovaties en nog veel meer. Vrijwel alle onze producten kunnen ook volledig in uw eigen huisstijl worden geleverd. Wij leveren u o.a. de hoogste kwaliteit fotografie en zeer nauwkeurige metingen. Door dit werk aan ons over te laten, heeft u als makelaar meer tijd over. Zo doen beide partijen waar ze goed in zijn en levert u uiteindelijk topkwaliteit aan uw klanten. Al ons materiaal is volledig geschikt en geoptimaliseerd voor het vernieuwde Funda en Funda in Business.

Voordeel voor u en voor uw klant:
Object&co biedt de oplossing, door u alles te leveren wat u wenst en nodig heeft met slechts met één bedrijf, één afspraak en één contactpersoon. Geen dubbele afspraken, geen meerdere momenten voor u en uw klant in de agenda en nooit meerdere mensen over de vloer.